Thursday, September 27, 2012

My lovely kids !

Assalamualaikum everyone !

Kehidupan semasa kanak-kanak adalah yang paling best. Hidup semasa kecil tak perlu fikir kewangan, tak perlu fikir hari ni pegi kerja/kolej nak pakai baju apa, tak perlu nak risau jerawat naik, tak perlu jaga perasaan orang, tak perlu buat kerja rumah, tak perlu fikir masalahhhh. Ohhh, somehow I miss my childhood time :( Actually, I love budak-budak yang umur setahun hingga ke 3 tahun. Sebab senang nak control haha. Tapi kalau dah anak sendiri of course la since the day dia lahir hingga akhir hayatnya. Yedak ?

I miss my niece and nephew yang umur muda dulu-dulu. I mean, when she/he age about 1 years old until 3. Sangat comel, sangat baik, sangat sukaaaaa lah kat dorang! Rindu, rinduuu !

My 6 years nephew, Fieshan ! Now dah nakal gileeehhh, dan ngada-ngadaa. But I love him ! He sometimes cerdik macam orang dewasa. And sometimes am gonna miss his naughty's act. He loves to bodek-bodek we all if nak apa-apa. Cara bodek dia tu, memang mencairkan haha. Well, dia kan ada dua maksu yang berwajah serupa, so kalau maksu sorang lagi tak layan dia, dia akan pegi pd another maksu. The term is, dengan puji-pujian hahaha. (Or actually his aunty yang ajar kot ?)




His trademark for photos !

 A serious gamer and he can't live without game !

 Nakal. Super nakal !




And lil bit cute boi ! Miss you !

Now, my niece yang mulut macam cik kiah, cik bedah, cik peah. Hahahaa. Aliyaaaa ! She look boyish and mengada-ngada jugak sometimes, Haha. But normal la, kids nowadays memang banyak akal. Pengaruh TV dan cartoon. So bad. She loves to membebel kalah my mum ! We call her 'Mina talkative' and she agreed with the name. LOL

 



And lastly, my cousin's daughter. She's sooooooooooooo lovely. Yet, cute. Aqilaaaah! I dont remember her age, but stil baby. Sometimes her face ada innocent look. Sebab tu lah cute ! 

Just watch all her video. I'm sure you gonna love her haha

video video video video



 That's all my kids storyteller. LOL



And one thing, I wish my baby soon gonna look like this ! Pleaseeeeeeee god. I want this baby look exactly as mine :P